Kanceláře

Office Park Łużycka

Gdyně

28 690 m²

Komplex Łużycka v polském městě Gdyně tvoří pět kancelářských budov třídy A o celkové pronajímatelné ploše 28 690 metrů čtverečních. Areál je obsazen nájemci z řad velkých mezinárodních firem jako je například Nordea Bank, Santander či Columbia Pictures. V roce 2024 komplex získal certifikaci udržitelnosti BREEAM Excellent.

Obchodně-administrativní čtvrť Gdyně, kde se komplex nachází, se vyznačuje vynikající dopravní dostupností veřejnou i individuální dopravou a strategicky výhodnou polohou v rychle se rozvíjející oblasti Tricity. Region tvořený městy Gdyně, Gdaňsk a Sopoty je podle průzkumů v současnosti nejžádanějším místem pro život v Polsku s kupní silou o více než 20 % nad celostátním průměrem. Zároveň jde o jeden z pěti nejatraktivnějších regionů pro investory s mimořádným růstovým potenciálem v rámci dynamické polské ekonomiky.

INVESTIKA realitní fond ve stejné lokalitě již od léta 2022 vlastní také administrativní komplex Tensor. Spolu s Office Parkem Łużycka plánuje obě nemovitosti do budoucna provozovat jako jeden kampus a využít tak synergií v oblasti správy budov i služeb pro nájemce.

Základní informace

Nemovitostní společnost

ŁUŻYCKA PARK INVESTMENT SP. Z O.O. a  ŁUŻYCKA PLUS INVESTMENT SP. Z O.O.

Počet nemovitostí

komplex 5 budov

Typ nemovitosti

Kanceláře

Lokalita

Gdyně, Polsko

Plocha k pronájmu

28 690 m²

Významní nájemci

Nordea Bank, Santander Bank, WNS Global, DNV, Finastra Global, Ulstein, Salt Ship Design

Akvizice fondem

říjen 2022

Street view

zde

Další nemovitosti

Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus

Galerie Butovice

Galerie Butovice

Výrobně-logistický areál ADIENT

Výrobně-logistický areál ADIENT

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.