Kanceláře

Royal Trakt Offices

Varšava

3 482 m²

Budova Royal Trakt Offices ze 70. let 19. století se nachází v prestižní obchodní čtvrti Varšavy. V okolí se nachází řada vládních institucí, velvyslanectví, špičkových obchodů, restaurací a hotelů.

Akvizice této budovy výborně zapadá do strategie realitního fondu. Jeho cílem je doručovat svým investorům stabilní zhodnocení, čehož dosahuje mj. díky kombinaci sektorově diverzifikovaných budov a výnosu z dlouhodobých nájmů od bonitních nájemců. Budova RTO byla v době nákupu obsazena z 90 %. Díky tříleté garanci obsazenosti prostor, které v době uzavření transakce nebyly pronajaty, je zajištěn výnos pro fond i v případě, že by tyto kanceláře během této doby nebyly obsazeny.

Základní informace

Nemovitostní společnost

Carmona sp. z o.o.

Počet nemovitostí

1

Typ nemovitosti

Kanceláře

Lokalita

Varšava, Polsko

Plocha k pronájmu

3 482 m²

Významní nájemci

CEC Group, Permanent Secretariat of the Community of Democracies

Akvizice fondem

červenec 2023

Street view

zde

Další nemovitosti

Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus

Galerie Butovice

Galerie Butovice

Výrobně-logistický areál ADIENT

Výrobně-logistický areál ADIENT

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.