Mobilní aplikace

Investování
na dosah ruky

Našim klientům nabízíme možnost, jak mít své investice vždy pod palcem. Díky mobilní aplikaci INVESTIKA pod palcem můžete investovat a sledovat vývoj svého portfolia kdykoliv a odkudkoliv.

Mobilní aplikace

Investování na dosah ruky

Našim klientům nabízíme možnost, jak mít své investice vždy pod palcem. Díky mobilní aplikaci INVESTIKA pod palcem můžete investovat a sledovat vývoj svého portfolia kdykoliv a odkudkoliv.

Jak mobilní aplikace funguje

01

Stáhněte si aplikaci

Chceme, aby byl svět investic dostupný všem, a to uživatelům s Androidem i iOS. Proto mobilní aplikaci Investika pod palcem můžete stáhnout z Google Play i Apple App Store

02

Registrujte se

Po otevření aplikace si vytvoříte účet, který vás vůbec k ničemu nezavazuje. Veškeré investice provádíte až později a vždy je potřeba vše bezpečně potvrdit. Registrujete se na základě e-mailu, na který vám přijde potvrzovací kód, a hesla. 

03

Vytvořte si portfolio

Je jen na vás, co si vložíte do portfolia. Aplikace vám na základě výběru ze čtyř fondů a po zadání pravidelného vkladu a délky investování, nebo cílové částky, graficky znázorní průběh investice.

04

Sledujte zhodnocení portfolia

Veškeré své investice vidíte v reálném čase. Můžete sledovat, jak se vaše úspory zhodnocují a podle toho se případně rozhodovat i o dalších investicích. Kdykoliv můžete své zhodnocené peníze skrze aplikaci také vybrat. 

Funkce, které vám usnadní práci s aplikací

Intuitivní ovládání

Snadné ovládání vám umožňuje intuitivně a rychle se v aplikaci zorientovat. Bez námahy tak spravujete své investice a máte o nich dokonalý přehled, abyste mohli dosáhnout svých finančních cílů.

Personalizace

Každou investici si můžete podle sebe pojmenovat, abyste se v nich co nejlépe vyznali. Můžete třeba jednou investovat na vysněnou dovolenou, podruhé na důchod a potřetí pro své dítě. Budete tak na první pohled vidět, jak se každé investici daří.

Bezpečnost

Veškeré transakce je potřeba potvrdit pomocí vámi zvoleného kódu, nebo otiskem prstu. Nemusíte se tak obávat, že byste někde omylem zavadili prstem a hned se vám odečetly peníze. Zabezpečená je i celá aplikace, takže vaše údaje jsou v naprostém bezpečí.

Tmavý režim

Nejen, že černá barva patří mezi naše firemní, ale při testování aplikace se ukázalo, že právě černý podklad a bílá písmena jsou nejpříjemnější pro čtení. Nebudou vás tak bolet oči, ani když budete své investice kontrolovat ve večerních hodinách.

Co v mobilní aplikaci vyřešíte

Investice do 4 fondů

Nemusíte být odborníkem na investice, abyste mohli investovat. S námi si sestavíte investiční plán přesně na míru svým potřebám a cílům. U každého z našich fondů najdete v aplikaci jednoduchou charakteristiku, která vám pomůže v rozhodování. Pak už je jen na vás, jaké fondy zvolíte k cestě za finanční nezávislostí.

Unikátní modelace

Mobilní aplikace vám ukáže, jaké koncové částky dosáhnete, pokud budete pravidelně odkládat určitou částku do některého z produktů. Vypočítá i to, jak velkou částku byste měli odkládat, pokud chcete za dané časové období dosáhnout na konkrétní cílovou sumu. To vám výrazně usnadní rozhodování, kolik, jak dlouho a do jakého produktu investovat.

Dokonalý přehled

Díky mobilní aplikaci máte své investice pod palcem. V reálném čas tak vidíte, jak se vašim investicím daří a v případě i navýšit své stávající investice kdykoliv přímo ze svého mobilního zařízení, nebo skrze ní i své úspory vybrat.

Možnost využití DIP

Aplikace INVESTIKA pod palcem umožňuje investování do produktů rodiny INVESTIKA v rámci dlouhodobého investičního produktu (DIP). Tento nový produkt spoření na stáří nově umožňuje využívat výnosnější investiční nástroje, než jsou penzijní fondy, a to s největší daňovou podporou státu v historii.

Mobilní aplikace

Mějte své investice vždy pod palcem!

Stáhněte si aplikaci

INVESTiční fondy

Co jsou investiční fondy?

Investiční fondy představují způsob, jak společně investovat peníze. Když vložíte peníze do daného investičního fondu, profesionální fondový manažer se postará o jejich rozmístění podle nastavené strategie fondu – například do nemovitostí, akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Vy tak nemusíte složitě uvažovat, do čeho konkrétně investovat, ale získáte podíl na portfoliu sestaveném a spravovaném odborníky, kteří se starají o to, aby se vaše peníze zhodnocovaly tak, jak mají.

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.