PŘIPRAVTE SE NA BUDOUCNOST

Zhodnocení úspor

Máte úspory a nechcete, aby vám jen tak ležely na běžném účtu bez jakéhokoliv výnosu?

Uložte je do peněžního fondu, díky kterému je budete mít kdykoliv po ruce a zároveň se vám budou zhodnocovat bez omezení výše investice.

Kdo zhodnocení úspor využijE

  • Fyzické osoby

  • Firmy

  • Společenství vlastníků bytových jednotek

  • Spolky a církve

  • Nadace

Vhodné fondy k investování

Předvídatelná investice, která je vázána na dvoutýdenní repo sazbu České národní banky. Nezáleží na tom, jestli do fondu vložíte stovky nebo miliony korun. Všechny částky se zhodnocují stejně.

od 100 Kč

minimální výše jednorázové či pravidelné investice

za 3 dny

máte peníze k dispozici na účtu

Investice v eurech, která je vázána na depozitní sazbu Evropské centrální banky. Nezáleží na tom, jestli do fondu vložíte stovky nebo tisíce eur. Všechny částky se zhodnocují stejně.

od 20 eur

minimální jednorázové či pravidelné investice

do 3 pracovních dnů

máte obvykle peníze zpět na účtu

3 % ročně

cílový roční výnos při 4% depozitní sazbě ECB

INVESTiční fondy

Co jsou investiční fondy?

Investiční fondy představují způsob, jak společně investovat peníze. Když vložíte peníze do daného investičního fondu, profesionální fondový manažer se postará o jejich rozmístění podle nastavené strategie fondu – například do nemovitostí, akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Vy tak nemusíte složitě uvažovat, do čeho konkrétně investovat, ale získáte podíl na portfoliu sestaveném a spravovaném odborníky, kteří se starají o to, aby se vaše peníze zhodnocovaly tak, jak mají.

Mobilní aplikace

Mějte své investice vždy pod palcem!

Stáhněte si aplikaci

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.