PŘIPRAVTE SE NA BUDOUCNOST

Zajištění dítěte

Máte děti nebo je plánujete a chcete jim dopřát co nejlepší budoucnost?

V investičních fondech získáte pro své děti vyšší výnos než na dětských spořicích účtech a nemusíte se bát, že než dospějí, tak jim úspory znehodnotí inflace.

Vhodné fondy k investování

Investice do akcií 500 největších firem obchodovaných na amerických burzách. Portfolio složené z nejméně pěti tzv. burzovně obchodovaných fondů (ETF) zaměřených na akciový index S&P 500 vybíráme a spravujeme za vás a vy se tak nemusíte o nic starat. Pro dlouhodobé cíle s dobou investování nejméně 10 let. Při dodržení sjednané doby investování získáte zpět celý vstupní poplatek, nebo jeho část.

od 100 Kč

minimální výše investice

za 3 dny

peníze k dispozici

9 % ročně

předpokládaný výnos na základě
historické výkonnosti indexu S&P 500

INVESTiční fondy

Co jsou investiční fondy?

Investiční fondy představují způsob, jak společně investovat peníze. Když vložíte peníze do daného investičního fondu, profesionální fondový manažer se postará o jejich rozmístění podle nastavené strategie fondu – například do nemovitostí, akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Vy tak nemusíte složitě uvažovat, do čeho konkrétně investovat, ale získáte podíl na portfoliu sestaveném a spravovaném odborníky, kteří se starají o to, aby se vaše peníze zhodnocovaly tak, jak mají.

Mobilní aplikace

Mějte své investice vždy pod palcem!

Stáhněte si aplikaci

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.