PŘIPRAVTE SE NA BUDOUCNOST

Investování pro ženy

V ČR investuje dvakrát méně žen než mužů. Ženy mají z investování také větší obavy než muži a častěji si s ním nevědí rady.

Pokud ženy investují, preferují produkty, které jsou pro ně bezpečné, srozumitelné a transparentní. A právě takové produkty poskytujeme ve společnosti INVESTIKA. Není proto divu, že v našich fondech panuje „rovnost pohlaví“ – investorek máme mezi klienty stejně jako mužů.

Vhodné fondy k investování

Při investování pár let před důchodem je vhodné zvolit konzervativnější cestu, může jít například o realitní fond s průměrným 5% ročním zhodnocením. Pokud chcete odcházet do důchodu s dostatečnými úsporami, je potřeba počítat také s pravidelným odkládáním výrazně vyšší částky, než jakou byste mohli odkládat v mladším věku.

4 - 6 % ročně

cílový výnos

53,52 %

výnos od spuštění fondu

40+ nemovitostí

ve 4 zemích Evropy

od 100 Kč

minimální výše investice

Předvídatelná investice, která je vázána na dvoutýdenní repo sazbu České národní banky. Nezáleží na tom, jestli do fondu vložíte stovky nebo miliony korun. Všechny částky se zhodnocují stejně.

od 100 Kč

minimální výše jednorázové či pravidelné investice

za 3 dny

máte peníze k dispozici na účtu

INVESTiční fondy

Co jsou investiční fondy?

Investiční fondy představují způsob, jak společně investovat peníze. Když vložíte peníze do daného investičního fondu, profesionální fondový manažer se postará o jejich rozmístění podle nastavené strategie fondu – například do nemovitostí, akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Vy tak nemusíte složitě uvažovat, do čeho konkrétně investovat, ale získáte podíl na portfoliu sestaveném a spravovaném odborníky, kteří se starají o to, aby se vaše peníze zhodnocovaly tak, jak mají.

Mobilní aplikace

Mějte své investice vždy pod palcem!

Stáhněte si aplikaci

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.