Fond unikátních příležitostí DYNAMIKA – skvělá volba pro kvalifikované investory v rámci rodiny INVESTIKA

3 min.

Věděli jste, že v nabídce investičních fondů rodiny INVESTIKA nechybí ani produkt pro tzv. kvalifikované investory? Zájemcům, kteří mohou investovat alespoň 1 milion korun a současně mimo jiné prokáží pokročilejší vědomosti a zkušenosti v oblasti investic, je určen podílový fond DYNAMIKA, otevřený podílový fond, který na českém trhu působí již šestým rokem.  

Cílem investičního fondu je vyhledávat exkluzivní investiční příležitosti s výrazným výnosovým potenciálem a nabízet je početně omezené skupině kvalifikovaných investorů. Jeho strategie spočívá ve zhodnocování svěřených finančních prostředků svých podílníků zejména během příprav a rozjezdu luxusních developerských projektů s dlouhodobou roční výkonností nejméně 6 %. 

Do DYNAMIKY přitom není nutné investovat hned celý milion korun. K tomu, abyste své investiční portfolio posunuli na další úroveň, stačí, když bude 1 milion korun činit souhrn vašich investic do všech investičních fondů rodiny INVESTIKA. Pak můžete do fondu DYNAMIKA při splnění dalších zákonných požadavků na kvalifikovaného investora investovat již od 100 000 korun. 

Hodnota podílových listů investičního fondu se stanovuje jednou za měsíc. Po třech letech investování se pro odkup podílových listů od investorů uplatní nulový výstupní poplatek

Zásadním projektem, jehož vznik investiční fond DYNAMIKA umožnil, je unikátní a mnoha odbornými cenami ověnčený projekt MOLO Lipno Resort, jehož výstavba započala v roce 2019. V rámci projektu již došlo k výstavbě apartmánů v kvalitě odpovídající světovým standardům a následně i nového centra turisticky vyhledávané obce Lipno nad Vltavou. Srdcem resortu je nejdelší molo ve střední Evropě se špičkovou vyhlídkovou restaurací nad hladinou přehrady, které v roce 2023 doplnily stylová kavárna a bistro, umístěné na blízké promenádě. V současnosti developer připravuje další etapu projektu – výstavbu hotelové části areálu. 

Profesionální management investičního fondu DYNAMIKA se zkušenostmi z realitního i finančního trhu přitom za podpory kvalitního právního a daňového zázemí společnosti INVESTIKA pracuje na výběru financování dalších vhodných projektů. V přípravě jsou např. prémiová nová budova  v centru Plzně a multifunkční budova na Praze 13.

Více o investičním fondu DYNAMIKA

Více o projektu MOLO Lipno Resort